Taido valloitti Reaktorissa

reaktori
Taido on juuri saapunut Reaktoriin. Muun muassa judo ja taekwondo olivat vielä lopettelemassa vuoroaan.

Talvilomaviikolla järjestetty nuorille suunnattu Reaktori-tapahtuma veti Messukeskuksen hallin täyteen monenikäistä väkeä. Taido osallistui tapahtumaan torstaina 18.2. kolmen taidokan voimin. Puolentoista tunnin mittaisen rupeaman aikana taidoa kävi kokeilemassa lapsia ja nuoria erilaisina ryhminä.

Heti alusta tehtiin selväksi, että taidossa ei sovi poukkoilla, vaan tärkeintä on ottaa muut paikallaolijat huomioon ja tehdä, niin kuin ohjaaja neuvoo, jottei onnettomuuksia satu. Nuorille erityisen innostavaa tuntui olevan potkutyynyjen potkiminen ja lyöminen, mutta matoilla nähtiin myös kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja jopa puolivoltteja. Oppilaita tuli ja meni, mutta pääpaino oli siinä, että jokainen pääsi tekemään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s