”Luovaa kamppailua – on aika erinomainen tiivistys siitä mikä minua taidossa viehättää”

Michel Saukkonen, toimit tuottajana tässä videossa, joka julkaistaan nyt lauantaina 10.2. Kerro vähän videon tausta-ajatuksesta!

Innostuin Vanhasen Jannen käsikirjoituksesta jo heti ensimmäisen lukukerran aikana. Hienoa, että tulisimme kokeilemaan jotain, tyypillisestä lajivideosta poikkeavaa. Uskon, että videolla saadaan herätettyä kiinnostus katselijassa sen yllätysmomentin ja huumorin myötä.

Taido tuotiin ulos tavalliselta salilta – miksi?

Oli kiinnostavaa nähdä, miten taidon kaltainen kamppailulaji taipuu arkisissa tilanteissa. On useasti helpompaa pysyä tutussa ympäristössä, joten onneksi saimme luvan kokeilla tässä hieman erilaista lähestymistapaa. Lennokkaat ja erikoisissa olosuhteissa tapahtuvat hidastuskuvat herättävät katsojissa varmasti erilaisia reaktioita. Tämän lisäksi videolla saadaan osoitettua Taidon monipuolisuutta lajina.

 

Janne Vanhanen (videon ohjaaja), onko sinusta taidossa jotakin, joka on mielestäsi sille hyvä markkinavaltti?
Mun mielestä liiton nykyinen slogan – luovaa kamppailua – on aika erinomainen tiivistys siitä mikä minua taidossa viehättää. Taido ei ole mikään nakkikioskikamppailijan laji eikä sitä voimalla ja uhmalla kannatta myydä Minusta taido on etsimistä, kokeilemista ja löytämistä vartalon liikkeiden avulla. Ikään kuin tanssia, mutta vielä jotenkin fyysisempää kun aina on olemassa se vastustaja, vähintään mielikuvituksessa.

Entä Michel? Mitä ajatuksia taido sinussa herättää?

Taido ei ehkä kuulu tunnetuimpien kamppailulajien joukkoon Suomessa, mutta se ei ole myöskään viestinnällisesti yhtä rajoittunut kuin osa suuremmista lajeista. Taidolla on poikkeuksellisen laadukkaat ja aktiiviset viestintäkanavat, mikä on mielestäni erinomainen lähtökohta uusia harrastajia kartoittaessa. Taido vaikuttaa tämän lisäksi kokonaisvaltaiselta, monipuoliselta ja hauskalta liikuntamuodolta, joka vetoaa varmasti useisiin kamppailulajien parissa oleviin sekä uusiin harrastajiin.  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s