Kamaeblogi löysi keväällä itselleen uusia ystäviä!

Kamaeblogin uudet ystävät

Kamaeblogi löysi keväällä itselleen uusia ystäviä! Näitä ystäviä ei tällä kertaa ostettu nameilla eikä pelikonsoleilla (No hyvä on, lajipäälliköllä oli kyllä namipussi tuliaisena palaverissa..). Koimme blogin jääneen hieman yksin nurkkaan seisoskelemaan, eikä siitä ehkä saatu kaikkea mahdollista kapasiteettia irti. Jospa nyt blogi heräisi hieman virkeämmäksi.

Ystävien tarkoituksena on tuottaa ja saada materiaalia blogiin tasaisin väliajoin, mieluummin useammin kuin harvemmin. Mutta koska ystävillä on hieman muutakin puuhaa sormissaan, tässä kohtaa julkaisut tulevat olemaan säännöllisen epäsäännöllisiä ja aihealueeltaan vähän sieltä ja täältä. Tähän itseasiassa tarvitsemme SINUA hyvä lukija. Jos sinulla kynä sauhuaa ja sormet lentävät näppäimistöllä niin pistä ihmeessä juttua tulemaan osoitteeseen kamaeblogi[ät]gmail.com. Legendaariset ja paljon pidetyt Taidokan suut eli salilla ja tapahtumissa kuullut lentävät lauseet pääsevät myös maintun kaistan kautta eetteriin. Älä myöskään säikähdä, jos sinua lähestytään juttutoivein tästä samaisesta osoitteesta. Vaihtoehtoisesti voit jättää myös terveisiä blogiartikkelien kommenttiosioon.

Ystävät haluaisivat kuitenkin erityisesti panostaa juttuihin, joissa saadaan näkyvyyttä tulevaan toimintaan. Jos sinulla on leiri, tapahtuma, juhla tai muu taidoyhteisöä kiinnostava asia tuloillaan, pistä tulemaan juttua siitä etukäteen. Näin ehkä saataisiin aktivoitua muutama osallistuja lisää, jos vaikka kutsu salilla ei jostain syystä ole tavoittanut. Tai ei tiedä mistä perinteikkäässä leirissä on kyse. Tai on vaan kiinnostunut saamaan lisätietoa kyseisestä tapahtumasta. Informaatiota ja näkyvyyttä harvoin on liikaa!

Jätä kommentti