KIRIRINKI-kampanja tukemaan Suomen taidomaajoukkuetta

Taido on melko tuntematon laji suurelle yleisölle ja rahoituksen löytäminen kilpailijoille voi olla hankalaa. Tätä asiaa muuttamaan Suomen taidomaajoukkueelle avattiin oma KIRIRINKI -kampanja torstaina 26.3.2015. Kampanja kestää 60 päivää ja sen aikana on tarkoitus kerätä varoja maajoukkueelle ja siten mahdollistaa joukkueen mahdollisimman suuri koko ja nuorten osallistujien mukaanpääsy. Kampanja osoitteessa: http://www.kiririnki.fi/projects/suomen-taidomaajoukkue

”KIRIRINKI on suomalainen urheiluun suunnattu yhteisörahoituspalvelu. Maailmalla crowdfunding-nimellä tunnetun yhteisörahoituksen tarkoitus on antaa kaikille mahdollisuus osallistua itselleen tärkeän hankkeen rahoittamiseen…” KIRIRINKI-sivusto

Sivultolta on nähtävissä muun muassa tietoja ja tavoitteita maajoukkueen osalta:

Suomen EM2015-maajoukkue valmistautuu elokuussa 2015 Ruotsin Tanumstrandissa järjestettäviin taidon EM-kilpailuihin. Joukkueeseen valitaan 16 urheilijaa ja lopullinen kokoonpano selviää taidon SM-kilpailujen jälkeen maaliskuun loppuun mennessä. Suomi on Japanin jälkeen menestynein maa kansainvälisissä arvokilpailuissa ja odotukset tulevien EM-kilpailujen suhteen ovat korkealla!

Suomen taidomaajoukkueen saavutukset kolmissa edellisissä arvokilpailuissa:
MM2013 (Helsinki, Suomi)
Yksilölajit: 3 hopeaa, 1 pronssi
Joukkuelajit: 1 kulta, 2 hopeaa, 3 pronssia

EM2011 (Angers, Ranska)
Yksilölajit: 4 kultaa, 2 hopeaa, 3 pronssia
Joukkuelajit: 4 kultaa, 1 hopea

MM2009 (Hiroshima, Japani)
Yksilölajit: 1 kulta, 1 hopea
Joukkuelajit: 4 pronssia

EM2015-maajoukkueen tavoitteena on menestyä kaikissa kilpailulajeissa, kehittää tenkai-osaamista, saada nuorille kisakokemusta ja säilyttää paikka Euroopan johtavana taidomaana. Valmistautuminen EM-kisoihin vaatii urheilijoilta paljon aikaa ja myös rahallista panostusta. Tämän kampanjan avulla kerätyt rahat ohjataan KOKONAAN urheilijoiden omavastuuosuuden pienentämiseen.

Katettavia kuluja ovat:
-maajoukkueleiritykset (6 leiriä ennen kisoja)
-matkakulut kisapaikalle Ruotsin Tanumstrandiin
-majoitus kisapaikalla
-ruokailut kisapaikalla
-EM-kilpailumaksu
-maajoukkueasu

Vaikka sivustolla näkyvä tavoitesumma saataisiinkin täyteen, ei se vielä yksin riitä kattamaan urheilijoiden kuluja. Kaikki apu on tärkeää eikä kampanja pääty minimitavoitteen saavuttamiseen, vaan kaikki sen jälkeen tuleva avustus on aivan yhtä tärkeää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s