Naftaliinista takaisin kisatatamille osa 6

Hokei. Miten niin pieni pyrähdys voi sisältää niin monta ajateltavaa asiaa ja tekijää, joita pitää ottaa samanaikaisesti huomioon ja mihin pitää keskittyä?? Hokei tuo tavallaan sangen yksinkertainen harjoitus, jossa kuitenkin riittää pähkäiltävää, pohdiskeltavaa ja korjattavaa – aina.

Mutta miten mukavaa onkaan saada salilta kuin salilta tukea, vinkkejä ja apua vastaantulevilta konkareilta kinkkisiin pulmiin ja muistin tueksi! Taidossa parasta ovat juuri ihmiset ja se, että lajissa voi aina kehittyä. Ja vieläpä se, että jokainen voi kehittyä omalla tasollaan. Ympäriltä löytyy aina hyviä opettajia, joilla on laaja työkalupakki myös ruostuneen hokein kunnostamiseen. Kaksikko kohtasi matkansa varrella mm. Hannu Kymäläisen, jolta oli hyvä imeä oppia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s