Vuoden Taidoka 2015

Kuka ja mikä mies?

”Aivan huikea roolimalli ja taidoka. Maajoukkueen kapteenina täysin vailla vertaa: hän näyttää omalla sitoutumisellaan esimerkkiä ja saa muutkin ylittämään itsensä. Hän on tsemppari, joka saa kaikki (uudet ja vanhat) tuntemaan itsensä tervetulleiksi niin maajoukkueeseen kuin kaveriporukoihinkin. Hänen asenteensa ja tekeminen ovat ihailtavalla tasolla. ” Hän on vuoden Taidoka 2015 Jere Anttalainen!

Jere Anttalainen

Kamae-blogin toimitus halusi tietää mikä mies Anttalainen oikein onkaan ja menikö Vuoden Taidoka -nimitys oikeaan osoitteeseen. Huikea palauteryöppy täytti toimituksen, joten tässä myös lukijoille pieni tiivistelmä siitä, mitä Jerestä sanottiin:

”Jerellä on loputtomasti positiivista energiaa, joka tarttuu todella helposti hänen kanssaan treenaaviin. Ainakin itsellä tulee aina heti mahtava fiilis, kun pääsee treenaamaan Jeren kanssa samalle tatamille. Jere osaa yhdistää huumorin ja täysillä, asenteella treenaamisen, mikä tekee kaverista aivan parasta treeniseuraa.”

”Hän on äärimmäisen positiivinen ihminen, joka auttaa aina pyyteettömästi mikäli häneltä apua kysytään. Tämän kaiken lisäksi hän on todella loistava Budoka.”

”Jere on kohtelias herrasmies, joka huomioi kaikki paikallaolijat. Helposti lähetyttävä ja ystävällinen. Kilpailijana/taidokana Jere on periksiantamaton ja jatkuvasti itseään kehittävä. Hän ei tyydy siihen, mitä osaa vaan haastaa itseään jatkuvasti oppimaan uusia temppuja ja tekemään perusasioita yhä paremmin. Kilpailusuoritukset ovat upeaa katseltavaa. Keskittyminen, parhaansa tekeminen ja tekemisestä nauttiminen huokuvat Jerestä niin kilpatatameilla kuin harjoituksissakin.”

”Jere on aina ystävällinen. Jere on myös aina hauskaa seuraa sekä tatamilla että sen ulkopuolella.”

”Olen seurannut Jereä lähinnä ”pillin takaa” ja ennenkaikkea nähnyt kilpailuhenkisen taidokan, joka jatkuvasti haluaa parantaa omaa suoritustaan ja ottaa kilpailut sopivan tosissaan. On ollut hieno nähdä jatkuva kehitys, siitä saa moni nuoremman polven taidoka ottaa mallia.”

”Kuopion vedessä täytyy olla jotain vikaa, kun sieltä on vuosien saatossa tullut monta todella hyvää taidokaa. Jere erottuu väestä muutenkin kuin pituutensa ansiosta. Hän on tehnyt töitä lajin eteen pyyteettömästi todella monta vuotta vailla suurempaa kunniaa. Toivonkin että Kuopion vedessä olisi edelleenkin tulevaisuudessa vikaa, jotta vastaavanlaisia jalat maassa olevia staroja syntyisi paljon lisää. Hyvä Jere, oot paras!”

 

jere2
”Jere on niitä harvoja ihmisiä, jotka saavat mun fiiliksen nousemaan pettymyksen jälkeen. Yleensä mulla on omien ”epäonnistumisten” ja huonojen päivien kohdalla vaikea löytää positiivista yhtään mistään. Jere osaa osuvalla huumorillaan ja positiivisella asenteellaan tsempata ja motivoida.”
jere4
”EM kisoissa 2011 kapteeni Anttalainen kannettiin paareilla pois kisa-alueelta murtuneen kylkiluun takia. Paareilta se huusi muille vielä tsempit ja käski voittaa. Kun kävelin ”hoitohuoneen” ohi myöhemmin vessareissulla Jere kysyi heti ollaanko voitettu matsit ja tsempaasi. Ihan huikee kapteeni!”
jere3

Kamae-blogin toimitus kiittää jutun tekemiseen osallistuneita taidokoita! Ei jää epäselvyyttä siitä, etteiko nimitys olisi mennyt oikeaan osoitteeseen. Onnea Jere Anttalainen!

”Ehdottomasti! Pitkä on mies, mutta niin on urakin. Paljon menestystä ja mielettömän aktiivinen osallistuminen taidotapahtumiin. Esimerkillinen taidoka!”
Kuvat:
Olavi Kurttio
Aki Peltola

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s