Egimon palautekyselyn satoa

Egimo Ky on toiminut Suomen Taidon yhteistyökumppanina vuodesta 2012 lähtien ja toimittaa  suomalaiselle taidokansalle kotimaassa valmistettuja taidopukuja. Joulukuussa 2015 kerättiin palautetta Egimon valmistamista taidopuvuista verkkokyselylomakkeella. Kaikkien palautekyselyyn vastanneiden kesken arvottiin Egimon valmistama taidopuku. Arvonnassa onni suosi Heikki Rekolaa!

Heikki
Heikki Rekola ja uunituore sininen vyö (kuvaaja: tuntematon)

Onneksi olkoon Heikki! Annoit palautetta Egimon valmistamista taidopuvuista ja voitit arvonnassa itsellesi uuden puvun! Kuinka kauan olet harrastanut taidoa?

Kiitos! Puvun voittaminen oli todella mukava yllätys. Taidon harrastamisen aloitin reilu vuosi sitten Yliopiston Taidon Core-kurssilla.

Oletko ollut tyytyväinen nykyiseen Egimon valmistamaan taidopukuusi?

Hankin ensimmäisen taidopukuni Egimolta viime vuonna, jolloin hieman jännitti miten puvun koko muuttuu pesussa, ja kuinka kestävä/laadukas se tulee olemaan. Puvun koko kuitenkin osui nappiin ja laatu yllätti positiivisesti, eli olen pitänyt nykyisestä puvustani erittäin paljon.

Elina_Manninen
Egimon omistaja Elina Manninen (kuvaaja: Seura Kaukola)

Egimon omistaja Elina Manninen, oliko palautekyselystä hyötyä?

Tottakai tällaisestä on hyötyä, kun itse ei harrasta lajia. Saa konkreettista tietoa harrastajilta puvun ominaisuuksista. Todella mukavaa saada hyvää palautetta onnistuneesta työstään ja myös kritiikkiä, missä olisi parannettavaa.

Tuleeko taidopukuun jonkinlaisia konkreettisia muutoksia kyselyn myötä?

Hakaman selkälevykappaleen kiinnitystä olen vahvistanut. Nyt ei pitäisi enää irrota hakamasta. Kiitos tästä, tuiki tärkeästä palautteesta. Hakaman kankaaseen suurin osa oli tyytyväinen. Toiset olisivat halunneet paksumpaa ja toiset ohuempaa, joten koen, ettei kangasta ole tarvetta muuttaa.

Muuten pukuun ei tule muutoksia. Taidogin kankaan riisien suunnasta oli huomio, että on 90 astetta toiseen suuntaan kuin ennen, mutta tätä on hankalampi lähteä muuttamaan. Tein taidogissa käytettävän kankaan kanssa 1,5 vuotta työtä, jotta se täyttäisi minun ja teidän harrastajien laatuvaatimukset. Kangas tehdään nykyisin Liettuassa, jotta pystyn pitämään hinnan sovitussa. Pahoittelen väärää tietoa nettisivuillani.

 

Tekstin kokosi: Marianne Malm, Suomen Taidon materiaalivastaava

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s