Kohti Japanin MM-kilpailuja (osa 4)

Jyväskylän Jigotaita edustava Mimmi Turpeinen on ollut Suomen taidomaajoukkueessa pariinkin otteeseen ja on tunnetusti peräänantamaton ja sinnikäs taistelija. Kotimaisilla taidotatameilla katsomossa ollaan jännitetty, että milloin Mimmi ottaa henkilökohtaisen mitalinsa ranking-sarjassa ja Turussa 18.2. se vihdoin tapahtui.

Kerrataanpa vielä viimekilpailujen antia, Turusta tuomisina oli vihdoin mitali – Onnea!

Fiilikset ovat itseasiassa hyvin sekavat. Turussa tuli yllättäviä tilanteita hokeissa, jotka valitettavasti näkyivät sitten omassa tekemisessä. Yllättävää oli myös otteluasenne, joka löytyi hyvin väsyneen ja kuumeisen viikon jälkeen. Ja tämä asenne siis kantoi mitaleille enimmäistä kertaa ikinä rankig jissenissä. Porvoon kisoihin haetaan sitten asennetta myös sinne hokein puolelle.

Millä meiningillä olet menossa Porvoota ja kevään sekä kesän kilpailuja kohti?

Ajatukset dantai jissenin SM- ja MM-kilpailuista ovat vielä kiellettyjä oman pään sisällä, ettei jännitys ja paineet kasva liiakseen, mutta katse on tiukasti maajoukkuepaikassa, joka onkin nyt suurempi tavoite ja ohjaa myös cup-kisoihin valmistautumista.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s