Kohti japanin MM-kilpailuja (osa 5)

Suvi Nissinen Järvenpään Taidosta, upea menestys vuoden 2015 EM-kilpailujen joukkuelajeissa sekä tuolloin saavutettu ensimmäinen henkilökohtainen EM-arvokisamitali – mitäpä näet edessäpäin?

Porvoo-cupissa tavoitteena on naisten hokei kulta. Kauden aiemmissa kilpailuissa suoritukset ovat olleet hyviä ja olen saanut tehtyä parhaani. Ottelu meni Turussa aika mönkään, kun heti alussa kompastelin omiin jalkoihin. Oli siellä muutama hyvä paikka, mutta oma hyökkäys jäi aina vähän kesken. Ottelussa tavoittelen Porvoo-cupissa muutamaa voittoa, etten putoaisi heti pelistä pois. Kesää odotan mielenkiinnolla! Jos pääsen joukkueeseen, niin tulee olemaan kyllä rankka kesä. Jos valinta tulee, niin tavoitteeksi olen asettanut MM-mitalin henkilökohtaisessa hokeissa. Se toki vaatii paljon työtä ja vielä jotain uutta omaan tekemiseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s